Test uw kennis met de Acupunctuurpunt Combinatie Quiz en win een korting van 10%!

Test uw kennis met de Acupunctuurpunt Combinatie Quiz en win een korting van 10%!

Test uw kennis met de Acupunctuurpunt Combinatie Quiz en win een korting van 10%!

Wat maakt acupunctuurpuntcombinaties zo speciaal? Volgens David Hartmann omdat ze gebaseerd zijn op een grondig begrip van waar TCM over gaat. Je kiest geen acupunctuurpunt omdat het bij de behandeling hoort, je kiest het omdat het bij de patiënt hoort die tegenover je zit.

David heeft een enorme hoeveelheid puntcombinaties onderzocht en verzameld en vindt het geweldig om deze kennis met u te delen. Zijn workshop gaat veel verder dan wat op de meeste Europese scholen wordt geleerd en stelt u in staat om een echte zelfverzekerde acupuncturist te worden, die weet hoe hij zijn puntcombinatie-kennis moet gebruiken! U kunt aan uw patiënten en mede-acupuncturisten uitleggen wat uw gedachten zijn over de puntcombinaties, gebaseerd op echte en authentieke TCM-kennis!

Acupunctuurpunt Combinatie Quiz
We hebben aan het eind van deze mailing een link ingevoegd naar een document dat David aan u heeft geschreven, waarin hij zijn kennis deelt over drie puntcombinaties die géén deel zullen uitmaken van de 22-puntcombinaties die hij tijdens de workshop (28-30 september 2018) zal geven, maar wel in zijn aankomende boek (uitgebracht in mei 2019) zijn opgenomen.

Als u wilt, kunt u uw kennis met David delen en bij elk van de puntcombinaties 2 verschillende behandelingen voorstellen. De tien antwoorden die het dichtst liggen bij de puntcombinaties van David, winnen een prijs naar keuze:
• 10% korting op Davids acupunctuurpunt combinatieboek (uitgebracht in mei 2019) -- OF
• 10% korting op Davids workshopserie in Amersfoort, Nederland (28-30 september 2018) -- OF
• 10% korting op het boek van Davids Acupoint Dictionary -- OF
• 10% korting op Davids workshopreeks 2019 op een locatie bij u in de buurt (workshops die nog moeten worden afgerond).

En de winnaar is...
De deadline is 18 september 2018 en de tien winnaars worden bekendgemaakt op 24 september 2018. Hebt u zich al ingeschreven voor de workshop van 28-30 september in Amersfoort, en bent u een van de prijswinnaars, dan krijgt u natuurlijk alsnog uw 10% korting, mocht dat de prijs van uw keuze zijn!

Have fun!


►Link naar het Acupunctuurpunt Combinatie Quiz-document van David Hartmann
►Link naar de beschrijving van de workshop
►Link naar het inschrijvingsformulier voor de workshop
►Word vriend van David Hartmann op Facebook
►Maak een connectie met David Hartmann op LinkedIn
© International Lectures | Noorderhoofd 101 | NL-3846 JV Harderwijk | T: +31 611269709 | E: info@internationallectures.nl